Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Цьогоріч на Дніпропетровщині державну підсумкову атестацію складатимуть більше 72 тисяч школярів

Цьогоріч загальна державна підсумкова атестація школярів розпочнеться 13 травня і триватиме до 16 червня 2014 року. Завдання з української мови для учнів молодшої, середньої та старшої школи визначить Міністерство освіти і науки України. Вони будуть однаковими для всіх шкіл країни. Іспити з математики та предметів, які учні складатимуть за вибором, зокрема, з російської мови, будуть підготовлені індивідуально для кожного регіону. Про це повідомили в департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

Для учнів четвертих класів атестація проходитиме з 13 по 22 травня 2014 року. Школярам необхідно скласти три предмети: українську мову, математику та читання.

Школярам, які у цьому році закінчують дев’ятий клас, необхідно скласти підсумкові роботи з п’яти дисциплін. Серед них два предмети є обов’язковими – це математика (інтегрована робота з алгебри та геометрії) та українська мова. Інші дисципліни визначаються за вибором учнів. Серед письмових іспитів за вибором – диктант з російської мови. Інші два профільні предмети шкільної програми учні можуть складати усно. Іспити триватимуть з 2 по 16 червня 2014 року.

Випускники 11-х класів проходитимуть державну підсумкову атестацію з 23 по 29 травня 2014 року. Випускники складатимуть три предмети. Це українська мова та математика (інтегрована контрольна робота з алгебри і початків аналізу та геометрії) і ще один профільний предмет за вибором.

Довідково:
У 2013-2014 навчальному році у школах Дніпропетровщини навчаються близько 300 тис. дітей. З них у четвертих класах навчаються майже 29 тис. дітей, у дев’ятих – близько 26 тис., в одинадцятих – майже 18 тис. школярів.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Государственная итоговая аттестация: когда и какие предметы будут сдавать школьники Днепропетровщины