Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Міністерство освіти і науки України визначилось з вартістю документів про освіту в 2014 році

Міносвіти оприлюднило інформацію стосовно нової вартості документів про освіту. Мова йде про свідотства, атестати та дипломи державного зразка, які виготовляються на основі фотокомп’ютерних технологій. Здорожчення незначне. У порівнянні з минулим роком, вартість виготовлення пластикових документів збільшилась в середньому на 3 грн.

Незмінною залишилась вартість виготовлення свідоцтв про базову загальну середню освіту та атестатів про повну загальну середню освіту для школярів та учнів професійно-технічних училищ, які навчались на бюджетній основі. Як і минулого року, вони оплачуватимуть тільки послуги державного підприємства «Інфоресурс» — це 3,12 грн.

Випускникам 9-х та 11-х класів, які навчаються у приватних школах та ліцеях, виготовлення свідоцтв про базову загальну середню освіту або атестатів про повну загальну середню освіту обійдеться у 37,08 грн. Таку ж суму за виготовлення свого атестату сплачуватимуть і випускники професійно-технічних училищ, які навчались на контрактній основі.

Виготовлення одного свідоцтва про присвоєння (або підвищення) робітничої кваліфікації учня у 2014 році коштує 52,02 грн. Така ціна встановлена також для дипломів кваліфікованого робітника та молодшого спеціаліста.

Вартість пластикових дипломів бакалавра, спеціаліста або магістра, виготовлених на основі фотокомп’ютерних технологій нині становить 89,82 грн.

Бланки додатків до свідоцтв про базову загальну середню освіту та додатків до атестатів про повну загальну середню освіту та бланки похвальних листів видаватимуться безкоштовно. Виготовлення свідоцтв про закінчення спеціальної загальноосвітньої школи для дітей з особливими освітніми потребами також не потребує жодних витрат.

Довідково:
Складовими вказаних цін документів про освіту, виготовлених на основі фотокомп’ютерних технологій, є вартість виготовлення документів про освіту та вартість послуг, що надає ДП «Інфоресурс» при забезпеченні документами про освіту, які виготовляються на основі фотокомп’ютерних технологій.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: