Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Штаб національного захисту повідомляє про затримання на Кіровоградщині 9 патріотів-дніпрян та закликає до термінової мобілізації з метою їх визволення

Штабу національного захисту Дніпропетровської області стало відомо про факти фінансування власниками та керівництвом Долинського НПЗ, яке знаходиться у Кіровоградській області, сепаратизму та тероризму у Донецькій та Луганській областях.

З метою підтвердження цих фактів Штаб национального захисту звернувся до Правого сектору з проханням здійснити перевірку та зупинити дію злочинної схеми. Під час виїзду групи сецпідрозділу «Січ» Правого сектору до Долинського НПЗ було виявлено, що вказане підприємство належить одному з членів «сім’ї» януковичів — регіоналу Руслану Циплакову, який переховується наразі у Москві і є рідним братом Сергія Циплакова — одного з керівників терористичного угрупування ДНР.

З огляду на вказане Правий сектор звернувся до СБУ Кіровоградської області щодо прибуття на підприємство слідчої групи та негайного відкриття кримінального провадження за фактом фінансування терористичної діяльності.

Але на місце подій прибув також прокурор Кіровоградської області Сергій Жолонка, який чітко зайняв позицію покривання злочинної діяльності спонсорів тероризму. На його вимогу було порушено кримінальне провадження проти членів Правого сектору і відкинуто всі спроби притягнути до відповідальності фінансистів озброєних російських сепаратистів.

На заклик Жолонки проти 9 хлопців із ПС стягнули всі спецпідрозділи правоохоронних органів Кіровоградщини. У порушення всіх норм законодавства про адвокатську діяльність міліція затримала навіть адвоката групи, в якого протиправно вилучено документи, які становлять адвокатську таємницю.

Штаб національного захисту Дніпропетровської області звертається до патріотичних громадян з призивом мобілізації та виїзду до Кировоградської області з метою пікетування прокуратури з вимогою — звільнення 9 наших побратимів із Правого сектору та негайної відставки прокурора Кировоградської області Сергія Жолонки.

Штаб вимагає також відкриття кримінальної справи за фактом фінансування тероризму та його покривання високопоставленими працівниками органів прокуратури.

Виїзд бажаючих приєднатись до пікетування буде здійснено об 11 годині 26.06.14 за адресою: місто Дніпропетровськ, напроти будівлі по вул. Комсомольская, 58. Пікет прокуратури Кировоградської області розпочнеться у 15 годині 26.06.14.

Штаб національного захисту звертається з проханням максимального поширення і повної мобілізації, передусім людей із власним автотранспортом.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Днепропетровске инициируют создание «Сквера Героев Украины»
Руководителя Госземагентства Рудыка после коррупционного скандала отправили воевать на Донбасс
Кадровая революция и усиление общественного контроля над властью — новые задачи для Днепропетровска
Штаб Національного захисту Дніпропетровської області потребує допомоги волонтерів для розчищення вертолітного майданчику у Дніпропетровську (ОНОВЛЕНО)
Батальйон «Дніпро-1» затримав трьох членів сепаратистського угрупування, причетних до розстрілу прикордонників у Седово