Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Молодь Дніпропетровщини продовжує пошук кращих бізнес-ідей

Реєстраційну кампанію проекту Дніпропетровської обласної молодіжної ради «StartUpDnepr» подовжено до кінця липня 2014 року. Наразі у відбірковому етапі беруть участь понад півсотні бізнес-ідей. Змінилися також строки початку другого етапу першості, його перенесено на початок серпня. Про це повідомили в департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

Свої заявки на участь у конкурсі молоді бізнесмени віком від 18 до 35 років можуть надсилати за адресою: laboratoryofbusinessideas@gmail.com.

До свого бізнес-проекту конкурсанти також повинні прикріпити анкету-заявку.

Після завершення реєстрації розпочнеться перший етап конкурсу – відбір учасників. У другому етапі молоді бізнесмени пройдуть курс тренінгів. За період навчання учасникам змагання розкажуть про тонкощі створення стратегії розвитку бізнес-ідей. Третій етап передбачає сесію питань-відповідей між фіналістами конкурсу, Експертною Радою конкурсу та потенційними інвесторами. За результатами співбесіди кращі бізнесові концепти отримають перспективу фінансування.

Зазначимо, що раніше у рамках проекту публічні лекції відбулися у 9 вишах області. Тоді курс молодого бізнесмена прослухали понад 400 студентів.

 

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Дніпропетровщині близько десяти молодіжних старт-ап проектів претендуватимуть на фінансування та подальшу реалізацію
Студенты Днепропетровщины будут соревноваться за право иметь собственный бизнес