Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


14 підприємств представлять Дніпропетровщину на Всеукраїнському конкурсі «100 кращих товарів України-2014»

На Дніпропетровщині підведені підсумки першого етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України-2014». Переможцями стали 47 видів продукції та послуг від 33 підприємств області. Кращі з них представлять Дніпропетровщину на Всеукраїнському етапі. Про це повідомляє Дніпропетровська ОДА.

У регіональному етапі Конкурсу взяли участь 48 підприємств Дніпропетровської області з 62 видами продукції, з них:

• 25 – продовольчі товари;
• 12 – промислові товари для населення;
• 11 – товари виробничо-технічного призначення;
• 14 – роботи та послуги.

Фіналістами регіонального етапу Конкурсу стали 5 видів продукції та послуг від 5 підприємств області, лауреатами регіонального етапу Конкурсу – 10 видів продукції та послуг від 10 підприємств області.

Перемогу здобули 47 видів продукції та послуг від 33 підприємсті області, які здобули у конкурсній боротьбі від 90 до 120 балів. Представляти Дніпропетровщину на Всеукраїнському конкурсі будуть лише ті, хто здобув від 105 до 120 балів.

 

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: