Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Є. Удод звернувся до жителів Дніпропетровщини у зв’язку з підозрою у скоєнні злочину

Голова Дніпропетровської облради Євген Удод звернувся до жителів Дніпропетровської області:

«Моє звернення засноване на подіях, які можуть торкнутися не тільки мене як громадянина і керівника обласної ради, а й позначитися на загальній ситуації в регіоні. Сьогодні в нашій країні склалася важка ситуація. Тому саме зараз необхідно відкинути протиріччя і об’єднатися всім заради головної мети — безпеки і стабільності в регіоні!

У Дніпропетровській області нам це вдалося. Ми стали живим прикладом вміння знаходити консенсус на благо своїх земляків і всієї України.

Але тепер досягнута стабільність опинилася під загрозою. З обласної прокуратури я отримав повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Злочину, якого я не скоював. Прокуратура області підозрює мене особисто в організації заворушень, які сталися у Дніпропетровську 26 січня 2014 року.

Я в черговий раз відкидаю всі висунуті проти мене звинувачення. Я вже дав усі необхідні пояснення. У результаті стало очевидно, що я не був причетним і не міг бути причетним ні до організації штурму будівлі ОДА, ні до організації її захисту.

І ось тепер цій темі хтось намагається дати «друге життя». Впевнений, що це робиться для того, що б дестабілізувати ситуацію на Дніпропетровщині.

У ситуації, що склалася, я як громадянин, як обраний жителями області керівник, ставлю перед собою наступні завдання:

1. Не допустити політичної дестабілізації в регіоні.

2. Не допустити репресій проти представників будь-яких політичних сил, які діють в рамках правового поля України.

3. Захистити Дніпропетровщину від популістів, які готові спровокувати політичні конфлікти заради своїх корисливих інтересів.

4. Забезпечити верховенство закону і європейських цінностей, а не політичного замовлення.

5. Захистити своє добре ім’я і репутацію.

Я відкритий перед слідством у встановленні істини. Мені нема чого приховувати, я нікуди не їду і не тікаю. Я знаходжуся на своєму робочому місці. Я впевнений, що мої дії знайдуть розуміння і підтримку у моїх земляків, жителів Дніпропетровської області. І це допоможе правоохоронним органам сьогодні і надалі працювати професійною та неупередженою.

А значить, в нашій країні переможе право і справедливість, а не політичне замовлення і переслідування», — говориться у зверненні Євгена Удода.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Вице-мэра Кривого Рога объявили в розыск
Первым замом городского головы Кривого Рога стал Евгений Удод
Резниченко только вчера познакомился с Удодом
Процесс децентрализации сильно затягивается, — Удод
Удод надеется найти общий язык с новым губернатором