Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Дніпропетровщина направила 21 вантажівку урядової гуманітарної допомоги до Луганської області

21 вантажівка з продуктами харчування та предметами першої необхідності направилася з Дніпропетровщини до Луганської області. Такі ж колони сьогодні вирушили до Луганщини з Києва та Харкова. Про це повідомляє Дніпропетровська ОДА.

Загальний обсяг вантажу з нашого регіону складає 170 тонн. Гуманітарна допомога у такому великому обсязі доставляється у визволені території вперше. Це крупи, борошно, олія, цукор, чай, вода, консерви, сушка, мило, шампунь, миючі засоби, зубна паста та щітки, підгузки, пелюшки для немовлят, засоби особистої гігієни, вологі серветки.

«Доставка гуманітарної допомоги – це світова практика, яка передбачає певний набір речей, що першочергово доставляються населенню. Найближчим часом буде організована ще одна така колона», — розповів начальник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області Ігор Романюк.

Він зазначив, що для перевезення і доставки гуманітарного вантажу обиралися безпечні транспортні коридори. Супроводжуватиме вантаж Служба безпеки дорожнього руху ГУ ДСНС та ДАІ.

Протягом найближчої доби у місті Старобільськ Луганської області вантаж передадуть представникам Червоного Хреста. Останні організовуватимуть доставку гуманітарної допомоги в зону АТО для мирного населення тих міст, які вже визволені, а також міст, де тривають бойові дії.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: За два последних года медучреждения области получили из Франции более 30-ти гуманитарных грузов – Валентин Резниченко
30-партия гуманитарной помощи поступила в медучреждения области – Валентин Резниченко
Для больниц области поступила уже 29-партия гуманитарной помощи из Франции — Валентин Резниченко
Гуманитарную помощь из Франции уже второй раз доставили в детскую областную больницу – Валентин Резниченко
Военный госпиталь Днепра получил пятую партию гуманитарной помощи – Валентин Резниченко