Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На 85% готові до опалювального сезону теплопостачальні підприємства Дніпропетровська

На 85% готові до опалювального сезону теплопостачальні підприємства міста. Про це під час наради щодо підготовки до зими повідомив перший заступник міського голови Володимир Медведчук.

За його словами, на сьогодні вже зроблено капітальний ремонт 24 котлів із 32 запланованих, замінено 20 кілометрів теплових мереж із 28, підготовлено 184 теплових пункти із 218 запланованих, у повному обсязі проведені гідравлічні випробування теплотрас.

«У нинішніх економічних умовах ми не маємо фінансової можливості готуватися до зими як раніше, проте головні роботи виконуємо. Ми знаємо слабкі місця у тепловому господарстві і зосереджуємося саме на них – ремонтуємо вибірково і лише ті об’єкти, які найбільше цього потребують, щоб система відпрацювала всю зиму без збоїв», — сказав Володимир Медведчук.

За його словами, Кабмін поставив теплопостачальникам задачу вже нинішнього опалювального сезону скоротити споживання газу на 30%. «Вже сьогодні ми працюємо над скороченям споживання газу на наших теплопостачальних підприємствах, також плануємо поступово встановлювати обладнання, яке дозволить збільшити тепловіддачу», — додав перший заступник міського голови. Він наголосив, що до 15 жовтня всі підприємства-постачальники тепла будуть технічно готові до його подачі. І зазначив, що опалювальний сезон розпочнеться, коли середньодобова температура протягом трьох діб не перевищуватиме +8 градусів.

На сьогодні у Дніпропетровську працює 542 котельні, з них 385 знаходяться у комунальній власності. Послуги централізованого опалення надають чотири комунальні підприємства: «Дніпропетровські міські теплові мережі», «Теплоенерго», «Коменергосервіс» та «Теплотранс».

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Тепловики Днепра подвели итоги отопительного сезона
Отопительный сезон в Днепре завершится 1 апреля
Когда в Днепре отключат отопление
Двое чиновников мэрии Днепра получили выговоры за ненадлежащую подготовку к отопительному сезону
НЕТ тепла: концерт БАХА в Каменском отменён!