Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Представили нового очільника міліції Дніпродзержинська

Дніпродзержинським правоохоронцям, представникам громадськості та журналістам міста, т.в.о. заступника начальника Головного управління МВС України в Дніпропетровській області полковником міліції Костянтином Бахчевим був представлений новий начальник міської міліції — полковник міліції Рибак Віктор Станіславович. Раніше Віктор Рибак був начальником Ленінського райвідділу міліції м. Дніпропетровська.

В своєму виступі новий керівник міліції запевнив, що міліція Дніпродзержинська буде завжди відстоювати законні права та інтереси мешканців міста.

Також Віктор Рибак відмітив, що в цей нелегкий час для країни він прикладе багато зусиль, для того щоб ввірені йому підрозділи працювали на «5» в рамках чинного законодавства.

Наприкінці зустрічі новий керівник Дніпродзержинської міліції поспілкувався з журналістами та відповів на всі їх питання. Віктор Рибак відмітив, що пріоритетні напрямки роботи — це боротьба з наркозбутом, з квартирними крадіжками, крадіжками ліфтового обладнання, пограбуваннями та розбоями.

Також з метою удосконалення роботи, спрямованої на подальший розвиток відкритості та прозорості в діяльності міліції, і надалі буде продовжуватися робота з громадськістю та представниками ЗМІ.

В свою чергу представники громадськості та журналісти міста запевнили, що вони і надалі будуть плідно співпрацювати з працівниками міліції.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Кліматична адаптація Дніпродзержинська обговорюється на рівні керівництва міста
В Днепродзержинске демонтировали памятник Дзержинскому
У Дніпродзержинську створять додаткові філії Центрів надання адмінпослуг
Новая экологическая программа Днепродзержинска нуждается в доработке, — «Голос природы»
На Днепропетровщине потратят 91 тыс. евро на освещение моста