Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Як дніпропетровці будуть святкувати День державного прапора

До Дня державного прапора, який традиційно відзначається 23 серпня, усім мешканцям Дніпропетровщини пропонують взяти участь в унікальній акції «Прапор у твоєму вікні», — повідомляє прес-служба Дніпропетровської облдержадміністрації. Учасником патріотичної акції зможе стати кожен, хто вивісить у своєму вікні символ державного прапору. Придбати національну символіку можна буде в супермаркетах Дніпропетровська та області. Кошти, зібрані з продажів, передадуть Фонду оборони країни.

Точки продажу розміщуватимуться в магазинах найбільших торгівельних мереж. Державна символіка буде доступна одразу у трьох розмірах: 140х90, 90х60 і 60х40. При цьому ціна найбільшого прапору не перевищуватиме 18 грн. Кожен, хто придбає символ державного прапору, зробить свій внесок у допомогу українським військовим, які наразі перебувають у зоні АТО. Зібрані кошти будуть передані Фонду оборони країни.

Гроші підуть на придбання військової амуніції, медикаментів, та необхідного технічного приладдя.

Після святкових вихідних – 23-25 серпня 2014 року – прапори можна буде принести до облдержадміністрації, звідки їх відправлять бійцям української армії до зони АТО. Жовто-блакитні майорітимуть над звільненими від терористів містами та селищами Донбасу.

Окрім того, 23 серпня в супроводі співробітників ДАІ в обласному центрі пройде патріотичний автопробіг, пише dnepr.info. Організатором акції є Молодіжна рада при Дніпропетровській ОДА.

Як відзначають організатори, до участі запрошуються всі бажаючі. Єдина умова автомобіль повинен бути прикрашений українським прапором. Для тих, хто дуже хоче взяти участь, але не має прапора, організатори обіцяють допомогти.

«Також для всіх учасників передбачається супровід ДАІ та узгодження маршруту руху колони містом», — йдеться в повідомленні організаторів.

По закінченні автопробігу, всі прапори будуть передані бійцям в зону АТО.

Орієнтовний час збору 9:30 на вул. Комсомольська 56. Остаточна інформація про маршрут і часу збору стане відома 20-го серпня.

 

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Дніпропетровщині ключі від квартир отримали спортсменка Ярослава Магучіх та АТОвець Ігор Сулім
Біля дніпровського флагштока відзначити День Державного Прапора зібралися тисячі людей
У Кривому Розі на флагшток-велетень підняли Державний Прапор
Один з найбільших стягів країни: у Дніпрі замінили 25-кілограмовий прапор
В День Флага на Фестивальном причале состоится благотворительный концерт в поддержку бойцов, которые находятся в зоне АТО