Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Дніпропетровщина відправила до міста Щастя 9 тонн життєво необхідного гуманітарного вантажу

Гуманітарний вантаж збирали силами Фонду оборони країни та волонтерських організацій. Продукти харчування та засоби особистої гігієни до Луганської області доставить батальйон «Айдар».

Заступник голови Дніпропетровської ОДА Святослав Олійник зазначив, що область відправляє досить великі партії гуманітарної допомоги в різні населені пункти Донецької та Луганської областей 3-4 рази на тиждень. В тому числі, допомогу отримують міста, які знаходяться не під контролем української армії.

«Зараз одна з головних задач – не допустити гуманітарної катастрофи, яка може виникнути у зв’язку з проведенням АТО, — сказав він. – Сьогодні ми відправляємо продукти харчування (каші, муку, масло) та предмети гігієни. Той мінімальний життєвий набір, який потрібен, щоб люди не голодували і забезпечували собі нормальні побутові умови».

Святослав Олійник додав, що заявка на доставку гуманітарного вантажу в місто Щастя Луганської області надійшла від батальйону «Айдар».

«Ми дуже уважно ставимося до таких заявок. Адже насправді до функцій батальйонів територіальної оборони входить, в тому числі, забезпечення життя мирного населення», — підкреслив заступник губернатора.

Представник батальйону «Айдар» Аркадій Байкер наголосив, що цей гуманітарний вантаж є надважливим для мешканців міста Щастя.

«Ви самі розумієте, що значить опинитися в місці, де немає умов, немає навіть можливості купити їжу. Тому на сьогодні люди в місті Щастя практично постійно потребують продуктів харчування. Великий мінус для нас, якщо ми залишимо їх в біді, — розповів Аркадій Байкер. – Ми звернулися за допомогою для населення. Відмови нам ні в чому не було – відправляються дві машини повністю наповнені продовольством».

Він додав, що вантаж до місця призначення батальйон «Айдар» доставить вже завтра.

«Завдяки облдержадміністрації та людям, які зібрали гуманітарний вантаж, ми зробили велику справу. Вже завтра люди отримають допомогу. Велике спасибі від населення міста Щастя і батальйону «Айдар», — зазначив Аркадій Байкер.


Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: За два последних года медучреждения области получили из Франции более 30-ти гуманитарных грузов – Валентин Резниченко
30-партия гуманитарной помощи поступила в медучреждения области – Валентин Резниченко
Для больниц области поступила уже 29-партия гуманитарной помощи из Франции — Валентин Резниченко
Гуманитарную помощь из Франции уже второй раз доставили в детскую областную больницу – Валентин Резниченко
Военный госпиталь Днепра получил пятую партию гуманитарной помощи – Валентин Резниченко