Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Дніпропетровське КП «ТПТЕ «Теплотранс» зайво отримало субвенції майже на 2,4 млн грн

Зайве отримання субвенції на суму майже 2,4 млн грн виявили фахівці Держфінінспекції в Дніпропетровській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності КП «Транспортування покупної теплової енергії «Теплотранс» Дніпропетровської міської ради. Контрольний захід охопив період з 01.04.2012 по 31.03.2014.

Так, посадові особи підприємства завищили заборгованість із різниці в тарифах, безпідставно збільшивши фактичні витрати на послуги з теплопостачання для населення. Через це підприємство незаконно отримало майже 2,4 млн грн субвенції, виділеної з державного бюджету для компенсації різниці в тарифах на послуги теплопостачання, що надавались населенню.

Окрім того, на підприємстві не дотримувались законодавства з оплати праці, своєчасно не проводило претензійно-позовної роботи щодо стягнення дебіторської заборгованості, за завищеною вартістю оплачували ремонтно-будівельні роботи, що призвело до втрати фінансових ресурсів на загальну суму 150 тис. грн.

За недотримання законодавства з фінансових питань на посадових осіб підприємства складено 7 протоколів про адміністративне правопорушення.

Матеріали ревізії передані до УДСБЕЗ ГУ МВС України в Дніпропетровській області.

 

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Дніпропетровщині Павлоградський хімічний завод переплатив підрядникам майже 600 тис. грн
Фінінспектори Дніпропетровщини протягом 2015 року забезпечили відшкодування втрат на суму 28 млн грн
Під час ревізії Дніпропетровського коледжу фінінспектори виявили втрат майже на 600 тис. грн
На Дніпропетровщині новий головний держфінінспектор
На засіданні колегії Держфінінспекції в Дніпропетровській області обговорили результати роботи за І квартал 2015 року