Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Колектив Дніпропетровського обасного інституту післядипломної педагогічної освіти виступає проти фактичного знищення закладу

На сайті Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти розміщене звернення колективу до освітян Дніпропетровщини, вчителів і батьків:

«Колектив Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти звертається до всіх освітян Дніпропетровщини, вчителів і батьків із закликом зупинити намагання департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації (за безпосереднім сприянням його директора Демчика Олександра Ігоревича) щодо злиття нашого інституту з Інститутом підприємництва «Стратегія» (м. Жовті Води).

Цю ініціативу керівництво департаменту здійснює кулуарно, без обговорення з колективом і погодження з громадськістю. На сьогодні проект приєднання Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти до Інституту підприємництва «Стратегія» (м. Жовті Води) знаходиться на сайті Дніпропетровської обласної ради (http://oblrada.dp.ua/official-records/projects/dijalnis) і може бути винесений на сесію наприкінці вересня.

Тому просимо усіх небайдужих мешканців нашої області підтримати нас у боротьбі за якість освіти на Дніпропетровщині у публічному обговоренні цієї ініціативи департаменту освіти і науки на форумі Освітнього порталу Дніпропетровщини (http://dnepredu.com/), у вигляді запитів до обласної ради, а також в засобах масової інформації», — говориться у зверненні.

Крім того на площі біля Дніпропетровської облдержадміністрації та обласної ради відбулася мирна акція протесту трудового колективу Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проти фактичного знищення закладу.

 

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Общественный совет выступил категорически против слияния двух институтов на Днепропетровщине
Депутати облради не підтримали ініціативу обласного департаменту освіти щодо злиття двох інститутів
У питанні злиття двох вишів немає жодної політики, — Демчик
Питання щодо злиття Дніпропетровського інституту післядипломної педагогічної освіти з Інститутом підприємництва «Стратегія» не буде розглядатися на сесії облради
Как украсть институт