Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У дитсадках і школах Дніпропетровщини навчаються понад 6,5 тис дітей із зони АТО

За перший місяць нового навчального року кількість учнів зі Сходу України збільшилась на понад 3 тис. Наразі навчання у школах області продовжують близько 5,5 тис учнів з Донецької та Луганської областей. Також ще понад тисячі маленьких українців влаштовані до дитячих садків Дніпропетровщини. Про це повідомив директор департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Демчик під час брифінгу.

За його словами, найбільша кількість школярів зі Сходу України продовжуватимуть навчання у школах Дніпропетровська, Петриківського та Нікопольського районів.

Олександр Демчик також додав, що питання переведення дітей до навчальних закладів регіону залишається першочерговим. Школи Дніпропетровщини готові і надалі безперешкодно приймати на навчання учнів з Донеччини та Луганщини. Наразі загальна укомплектованість шкіл учнями трохи перевищує 50%.

Нагадаємо, що 1 вересня близько сотні дітей з Донбасу пішли до першого класу саме на Дніпропетровщині.

Довідка:
На Дніпропетровщині працює 1009 шкіл. З них 956 з денним навчанням. Загалом у школах області навчається близько 300 тис дітей.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Образование и пандемия: что украинцы думают о дистанционном обучении
Два вуза, три колледжа и техникум. В Кривом Роге из нескольких заведений создают новый государственный вуз
Как в Днепре завершится учебный год
В Днепре началась онлайн-регистрация в первые классы
На Днепропетровщине заработало управление Государственной службы качества образования