Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


В Дніпропетровській ОДА ключовим завданням вважають підготовку силових структур до зими

Наразі одним з найбільш важливих завдань, яке ставить перед собою керівництво Дніпропетровської області, є підготовка силових структур до зимового періоду. Про це повідомив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Святослав Олійник.

«Влітку ми комплектували дуже багато військових підрозділів і частин добровольчих батальйонів формою і необхідною екіпіровкою. Однак у період холодів їх необхідно забезпечити ще й зимовим одягом та взуттям, змінною білизною та шкарпетками, спальними мішками, термосами, технікою та пальним для обігріву особового складу», — зазначив Святослав Олійник.

Він розповів, що витрати на забезпечення військових напередодні зими значно зросли.

«Ми вже почали підготовку до зимового періоду, і витрати ростуть на порядок, — наголосив Святослав Олійник, — Тому ми просимо Кабінет міністрів України невідкладно поставити це питання на порядок денний і виділити належне фінансування».

Заступник губернатора додав, що мешканці Дніпропетровщини постійно передають теплі речі солдатам і активно записуються в загони самооборони.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Джерельна на передову: дніпропетровські учні передали в зону АТО 20 тис. літрів води
У лікарні ім. Мечникова відбудеться акція «Підтримай героя»
Молодий дніпропетровський вчений віддасть премію Кабміну на підтримку бійців АТО
В Днепропетровске начали производить современные прицельные комплексы для автоматов Калашникова
Дар’я Андрусенко-Якотюк: «Президент пообіцяв провести нараду волонтерів Дніпра»