Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Дніпропетровщина: Окружна комісія №37 отримала бюлетені з помилками і уникає публічності

Члени ОВК №37 отримали партію не вірно надрукованих бюлетенів. Спостерігачів, журналістів та уповноважених осіб у приміщення комісії не допускають. Про це повідомляє Громадянська мережа «ОПОРА».

24 жовтня окружна комісія виборчого округу №37 отримала бюлетені для дільничних комісій. Для частини ДВК Інгулецького району надійшли партії бюлетенів, на яких всюди був зазначений номер однієї і тієї ж дільниці, що виявили після розкриття декількох пачок. За проханням голови комісії Тетяни Ткаченко (ВО «Батьківщина»), центральна виборча комісія передрукувала невірну кількість бюлетенів та направила до ОВК. Члени окружної комісії передали бюлетені до відповідних дільничних комісій.

26 жовтня стало відомо, що розпечатані пачки з неправильними бюлетенями ще знаходяться у приміщенні ОВК №37. Спостерігач ОПОРИ прийшов в ОВК о 07:00, але в приміщення його не впустили, мотивуючи свої дії тим, що зараз засідання не відбувається, і тому спостерігачі не мають права знаходитись у приміщення окружної комісії, а засідання вже проведене і завершилось о 6:00 ранку.

Об 11:30 до окружної комісії прибула мобільна група ОПОРИ, якій вдалось потрапити до приміщення, але ніякої інформації щодо повернення неправильних бюлетенів в ЦВК на дошці оголошень не було.

ОВО №37 — Центр: місто Кривий Ріг. ОВО включає: частина Інгулецького частина Тернівського районів міста Кривого Рогу, Апостолівський, Криворізький, Софіївський, Широківський райони.

Нагадаємо, що згідно п.4 частини 2 статті 11 Закону України «Про вибори народних депутатів України»: Виборчий процес здійснюється на засадах… публічності і відкритості.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Покровском исправительном центре обнаружили нарушения трудового законодательства
В Кривом Роге расследуют факт публикации недостоверной информации на плакате о кандидате
Итоги выборов: за какие нарушения в Днепре и области членам комиссий грозит тюрьма
В день голосования ОПОРА не выявила системных нарушений, которые бы повлияли на результаты выборов
Наблюдатель ОПОРЫ рассказал о нарушениях в Днепре в день голосования