Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Обладміністрація сприятиме отриманню військових замовлень заводами Дніпропетровщини

Про це голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський повідомив під час зустрічі з працівниками ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля».

«Під час візиту Президента багато уваги було приділено питанням військово-промислового комплексу та тим потужностям, які знаходяться саме в Павлограді. Для них є перспектива великих замовлень», — зазначив губернатор.

Він додав, що обладміністрація у будь-якому разі буде сприяти заводам Павлограда для отримання ними відповідних замовлень.

«Ми поклали руку на пульс питанням переозброєння армії, замовлень Міністерства оборони, як буде відбуватися модернізація. Армія – це не лише виробництво танків, гранатометів, літаків та вертольотів, а й виробництво боєприпасів. А в цьому плані Павлоградський хімзавод унікальний і може просунути наш військово-промисловий комплекс. Ми, як обладміністрація, будемо займатися відкритим протекціонізмом на користь павлоградських заводів», — наголосив Ігор Коломойський.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Единственное на Днепропетровщине угледобывающее предприятие – флагман в обеспечении энергонезависимости всей Украины – Владимир Гройсман