Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Дніпропетровську жителі багатоповерхівок отримали сертифікати на проведення енергоаудиту та можливість утеплити свій будинок

10 жовтня відвідувачі виставки енергоефективних технологій «Лідери енергоефективності» ознайомилися з новими технологіями та продукцією у сфері енергозбереження, отримали практичну інформацію, кваліфіковану консультацію від провідних профільних компаній та організацій. Гості виставки, які правильно відповіли на запитання у анкеті відносно енергозберігаючих технологій, одержали корисні подарунки, зокрема, енергозберігаючі лампочки.

«За допомогою виставки ми хотіли просто і доступно донести до кожного відвідувача актуальність та важливість запровадження енергозбереження. Також ми провели розіграші корисних подарунків, які на практиці покажуть усі переваги енергоефективних технологій», — зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

Серед представників ОСББ та ЖБК регіону розіграли 5 сертифікатів на проведення енергоаудиту від Німецького товариства міжнародної співпраці GIZ. Зазвичай вартість енергоаудиту сягає 10 тисяч гривень, але ініціативні та небайдужі громадяни – сьогоднішні переможці — зможуть провести його безкоштовно. Саме енергоаудит є однією з найперших та найважливіших робіт з проведення енергозбереження. Адже ця процедура дозволяє виявити слабкі місця та окреслити заходи, які допоможуть зробити помешкання більш теплим та комфортним.

Ще один подарунок від компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)» – 50 м2 системи утеплення Ceresit Ceretherm Classic – це гарний старт для початку утеплення всього багатоквартирного будинку. Таку можливість отримали жителі багатоповерхівки (ЖБК №324).

Нагадаємо, виставку організовано у рамках міжрегіонального енергетичного форуму «На шляху до енергетичної безпеки», який проходив за ініціативи Дніпропетровської обласної раду у партнерстві з Німецьким товариством міжнародної співпраці Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та проектом USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Днепре стартовала Европейская неделя устойчивой энергии
В Каменском провели дни устойчивой энергии
На сайте ДнепрОГА появится интерактивная карта областных бюджетных учреждений, требующих термомодернизации
Днепропетровщина внедряет ЭСКО-энергосервис для утепления бюджетных учреждений — Валентин Резниченко
Днепропетровщина стала лидером по энергосбережению, — Юрий Голик