Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Євген Удод: Японія зацікавлена у співробітництві з Дніпропетровщиною

7 жовтня, в Києві, голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Японії в Україні Тоічі Саката.

В рамках зустрічі, Євген Удод представив японській стороні інноваційні проекти, які були розроблені фахівцями Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара і які мають на меті залучення інвестицій до Дніпропетровської області. В результаті зустрічі було досягнуто домовленостей щодо організації презентації розробок та інновацій українських науковців у Японії. Також досягнуто домовленостей у підтримці японською стороною намагання Дніпропетровщини в поширенні у світі культурної спадщини нашого краю – Петриківського розпису.

— Представлені сьогодні проекти мають важливе значення як для України, так і для Японії. Я впевнений, що це дасть змогу довести, що наші науковці мають великий інтелектуальний потенціал та можуть бути конкурентоспроможними на світовому ринку, — підкреслив Євген Удод.

В свою чергу Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні пан Тоічі Саката звернув увагу на те, що у Японії є стратегічний інтерес щодо плідної співпраці обох країн.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: 20 інноваційних проектів реалізовано на Дніпропетровщині в 2015 році, — Валентин Резніченко