Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Дніпропетровщина отримала 9 вантажівок гуманітарної допомоги та першу вантажівку з житловими модулями від Уряду Німеччини

З метою соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції, Головним управлінням ДСНС України у Дніпропетровській області у взаємодії з німецькими інвесторами проводяться роботи з будівництва приміщень модульного типу на території Дніпропетровської області для короткострокового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Спільно з Дніпропетровською обласною радою та Дніпропетровською обласною адміністрацією на території області визначені 5 земельних ділянок в містах Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Павлоград та Нікополь. Земельні ділянки погоджені Німецькою організацією міжнародного співробітництва та визначені на вільній від забудови відповідній території для будівництва транзитних містечок із розрахунку на 400 осіб кожне. Станом на 13 листопада 2014 року на всіх земельних ділянках завершені роботи по звільненню їх від зелених насаджень та дерев, корчування пнів. Також вирішено питання щодо підведення електричної енергії на кожне із п’яти транзитних містечок.

13 листопада дніпропетровські рятувальники спільно з громадською організацією «Товариства Червоного Хреста України у м. Дніпропетровськ» в присутності представників німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ отримали п’ять вантажівок з гуманітарною допомогою.

Рятувальники ДСНС спільно із волонтерами та працівниками Червоного Хреста розвантажили диван-ліжка, розкладні та звичайні ліжка, подушки,  постільну білизну, спальні килими, одяг, дитячі коляски, водонагрівачі, мікрохвильові печі,  плити електричні, термовентилятори, конвектори, баки для питної води та два дитячі майданчики.

Також цього дня в місто Кривий Ріг прибула перша вантажівка з шістьма розбірними житловими модулями, яка вже розвантажена на земельній ділянці. Наразі вантаж охороняється особовим складом працівників Головного управління у місті Кривий Ріг. Надходження наступних модульних конструкцій планується згідно погодженого з німецькою стороною графіка. Після узгодження Червоним Хрестом та інвесторами питань з підрядною організацією, розпочнуться роботи з монтажу модульних будинків.

14 листопада до міста Дніпропетровськ надійшло ще 4 вантажівки з гуманітарною допомогою, які наразі розвантажуються силами особового складу Головного управління та волонтерів у складські приміщення. Ще одна фура гуманітарної допомоги прибуде в понеділок, 17 листопада.

Загалом Дніпропетровщина отримала від Уряду Німеччини 19 вантажівок гуманітарної допомоги та одну фуру з житловими модулями для потреб внутрішньо переміщених осіб із Донецької та Луганської областей.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: За два последних года медучреждения области получили из Франции более 30-ти гуманитарных грузов – Валентин Резниченко
30-партия гуманитарной помощи поступила в медучреждения области – Валентин Резниченко
Для больниц области поступила уже 29-партия гуманитарной помощи из Франции — Валентин Резниченко
Гуманитарную помощь из Франции уже второй раз доставили в детскую областную больницу – Валентин Резниченко
Военный госпиталь Днепра получил пятую партию гуманитарной помощи – Валентин Резниченко