Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Відключень електроенергії в Дніпропетровській області не буде, — Едуард Кирпичов

Про це повідомив начальник управління паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Дніпропетровської обласної державної адміністрації Едуард Кирпичов під час прес-конференції.

«Сьогодні не застосовуються, і не планується застосування таких жорстких і непопулярних заходів, як почергове відключення електрики. В перспективі не виключено складання деяких графіків, які торкнуться промисловість, але населення на собі цього не відчує», — сказав Едуард Кирпичов.

Начальник управління ПЕК та енергозбереження підкреслив, що в Дніпропетровській області забезпечена стабільна робота всіх секторів енергетичної сфери.

«Дніпропетровська область є унікальним регіоном України, бо тут сконцентровані всі енергетичні галузі: генерація електроенергії, її транспортування, а також нафтогазовий видобуток. В регіоні забезпечена стабільна робота всіх цих сфер», — зазначив Кирпичов.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Почему внесение показаний и оплата за электроэнергию стали проблемой для жителей Днепра
Жителям Днепропетровщины рассказали об изменениях в оплате за электроэнергию
Жители Днепропетровщины получат новые квитанции за электроэнергию
На Днепропетровщине 48 компаний будут получать электроэнергию от поставщика «последней надежды»
Жители Днепропетровской области получили новые платежки за электроэнергию: на что обратить внимание