Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Дніпропетровські школярі вручили «кіборгам» 1 тисячу пряників

Таким чином учні Дніпропетровської спеціалізованої багатопрофільної школи № 23 з поглибленим вивченням англійської мови привітали військових з Новим роком. Подарунки діти передали танкістам 93 окремої механізованої бригади, які вже у найближчі дні відправляються до зони АТО.

Це вже не перша акція, яку організували учні школи № 23 на підтримку української армії. Починаючи з літа, діти регулярно проводили благодійні ярмарки та акції, а на виручені гроші купували необхідні речі для бійців АТО. Про це повідомляє Дніпропетровська ОДА.

За словами радника губернатора Бориса Трейгермана, цього разу акцію також ініціювали самі школярі. Вони вручили «кіборгам» пряники у вигляді ялинок з побажаннями. Таким чином діти вирішили підтримати хлопців, які захищають Україну.

«Сьогодні я побачив сотні дитячих очей, які дивилися на наших «кіборгів», посміхалися і захотіли зробити щось приємне під Новий рік. Ті слова, які вони сказали сьогодні солдатам, йшли від душі. На подарованих пряниках написані найпотаємніші слова, які дуже важливі для кожного солдата на передовій — «Повертайся живим». Нашим сусідам потрібно зрозуміти, що поки у нас є такі діти й такі «кіборги» перемогти нас просто неможливо», — сказав Борис Трейгерман.

Заступник танкової роти 93-ї окремої механізованої бригади, старший лейтенант Іван Начовний наголосив, що підтримка від малечі значно підвищує моральний дух бійців. Він похвалився декількома «фенічками», зробленими дитячими руками, які завжди носить з собою.

«Діти досить часто передають нам вироби і всяку смакоту для бійців, а це, напевно, найважливіше, для солдата. Такі вироби я роздаю особовому складу. Їх вішають в танках, як «фенічки» в автомобілях. У кожен талісман вкладена душа дитини, частина її енергетики. Це дуже сильно підтримує хлопців і дозволяє їм долати труднощі, з якими доводиться стикатися щодня. Там, на передовій, ми знаходимося саме заради наших дітей», — розповів Іван Начовний.

Крім пряників діти подарували «кіборгам» концерт, в рамках якого склали велику карту України.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Джерельна на передову: дніпропетровські учні передали в зону АТО 20 тис. літрів води
У лікарні ім. Мечникова відбудеться акція «Підтримай героя»
Молодий дніпропетровський вчений віддасть премію Кабміну на підтримку бійців АТО
В Днепропетровске начали производить современные прицельные комплексы для автоматов Калашникова
Дар’я Андрусенко-Якотюк: «Президент пообіцяв провести нараду волонтерів Дніпра»