Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Італійці планують допомагати дніпропетровським підприємцям вийти на європейський ринок

Про такі наміри розповів Почесний консул України в м. Падуя Марко Тозон під час зустрічі з радниками губернатора Борисом Трейгерманом та Станіславом Молоковим. Для надання практичної допомоги компаніям області у Дніпропетровську планується відкрити представництво консалтингової фірми «Італійський Дім», яка вже працює при консульстві у Києві. Про це повідомляє Дніпропетровська ОДА.

«Дніпропетровськ — найбільш цікава промислова зона в Україні. Вона дуже схожа на північну частину Італії. Там зосереджено дуже багато великих компаній, розвинена промисловість. Тому я вірю, що у нас може налагодитися плідна співпраця», — сказав Марко Тозон.

Він додав, що сьогодні важливим завданням є об’єднати досвід і технології італійських компаній разом з сильними сторонами українських компаній, які хочуть розвиватися.

«При консульстві ми створили компанію, яка надає консалтингові послуги. У ній є відповідальні за різні види діяльності. Все це ми об’єднали під назвою «Італійський Дім». Головний офіс ми відкрили в Києві. Але також хочемо відкрити своє представництво в Дніпропетровську, адже вважаємо вас своїми стратегічними партнерами», — зазначив він.

Марко Тозон розповів, що головне завдання компанії — допомогти конкретними практичними порадами для виходу на європейські ринки.

«Звичайно, ми не можемо почати з глобальних кроків, але якщо крок за кроком вибудувати правильну концепцію, це може призвести до успіху. Я глибоко переконаний, що криза — це можливість. Український підприємець 6-7 років тому навіть не замислювався про те, як модернізувати своє виробництво. А сьогодні він змушений знайти можливість, щоб змінити ситуацію. Ми хочемо допомогти саме в цьому напрямку. Сподіваюся, що за допомогою Дніпропетровської адміністрації ми зуміємо отримати підтримку, щоб досягти цієї мети», — наголосив він.

Борис Трейгерман запевнив, що керівництво Дніпропетровської області максимально сприятиме укріпленню українсько-італійських зв’язків.

«Українці люблять Італію. Створення більш тісних зв’язків — логічне продовження нашої співпраці. І відкриття «Італійського Дому» у Дніпропетровську було б логічним. Ми всіляко будемо цьому сприяти, — сказав радник губернатора. — Український бізнес хоче розуміти, як правильно працювати з Європою. Якщо «Італійський дім» буде проводити семінари і консультувати український бізнес — це буде тільки позитивно позначатися на розвитку бізнесу в Україні».

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Качество аналитики и данных в Украине: возможности сотрудничества между аналитическими центрами и властью
Мэр Днепра и поселковый председатель Слобожанского подписали договор о совместной работе
Новые рабочие места и развитие машиностроения: Немецкие бизнесмены рассматривают возможность инвестирования в Днепр
В Днепре планируют открыть Почетное консульство Латвии
В Днепре ожидается культурный десант «Львовской блогосферы»