Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Облдержадміністрація налагодить співпрацю з Дніпропетровським обласним відділенням міжнародного товариства прав людини

Як спільно вирішувати найскладніші питання стосовно дотримання прав людини в регіоні обговорили під час зустрічі радник губернатора Борис Трейгерман та голова обласного відділення Ірина Пупенко. Про це повідомляє Дніпропетровська ОДА.

Дніпропетровське відділення міжнародного товариства прав людини працює з 2013 року. Організація займається широким спектром проблем. Її представники допомагають інвалідам, дитячим будинкам, військовим АТО тощо.

Одним з основних напрямків діяльності є юридична допомога та захист прав людей, що незаконно опинилися в місцях позбавлення волі. Зокрема, наразі представники товариства займаються справою чоловіка, який, за їх словами, є патріотом та за свої переконання ще з 2013 року незаконно знаходиться в слідчому ізоляторі.

Голова Дніпропетровського обласного відділення міжнародного товариства прав людини Ірина Пупенко звернулася до Бориса Трейгермана з проханням сприяти організації у її діяльності.

«Це чудово, що представники міжнародних організацій приходять до нас за допомогою і хочуть працювати разом з владою як єдине ціле, вирішувати найскладніші питання шляхом переговорів. Це показує, що з боку організацій та жителів області є довіра до тих, хто сьогодні очолює регіон, — зазначив він. — Те, що роблять представники організації, дуже важливо. Ми чуємо факти, що свідчать про порушуються прав людей, які стояли за свободу і незалежність України. В результаті сьогоднішньої зустрічі ми виробимо механізм того, як нам разом вирішувати найважчі питання якнайшвидше».

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Реабилитация жертв конфликта: что может предложить громада Днепра?
В Днепре теперь есть кому жаловаться на полицию
«Діалоги про права людини» у Дніпропетровську
Днепропетровцам рассказали о ситуации с соблюдением прав человека в Украине в условиях АТО