Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Протягом 2014 року фінінспектори Дніпропетровщини забезпечили відшкодування втрат на суму 120 млн грн

Фахівці Держфінінспекції в Дніпропетровській області упродовж січня-грудня 2014 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму майже 120 млн грн. Відшкодовано і поновлено нецільових, незаконних витрат та недостач ресурсів на суму понад 113 млн грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 268 управлінських рішень.

До підприємств, установ та організацій, під час ревізій яких виявлені порушення бюджетного законодавства, застосовано 124 фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами на рахунках та призупинення бюджетних асигнувань.

Інспекцією пред’явлено 120 позовів до суду щодо відшкодування винними особами втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму майже 283 млн грн. Крім того, перед органами прокуратури та іншими установами ініційовано пред’явлення 50 позовів.

За матеріалами контрольних заходів, а також за результатами участі фахівців інспекції у перевірках, що їх проводили правоохоронні органи, розпочато 63 досудові розслідування і вручено 16 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

За вчинені фінансові порушення 861 посадову особу притягнуто до адміністративної відповідальності, 131 – до дисциплінарної та матеріальної. Ще 9 осіб звільнено із займаних посад.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Дніпропетровщині Павлоградський хімічний завод переплатив підрядникам майже 600 тис. грн
Фінінспектори Дніпропетровщини протягом 2015 року забезпечили відшкодування втрат на суму 28 млн грн
Під час ревізії Дніпропетровського коледжу фінінспектори виявили втрат майже на 600 тис. грн
На Дніпропетровщині новий головний держфінінспектор
На засіданні колегії Держфінінспекції в Дніпропетровській області обговорили результати роботи за І квартал 2015 року