Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Єврокомісар привезе дніпропетровським переселенцям теплий одяг

27 січня до Дніпропетровська прибуде Європейський комісар з питань гуманітарної допомоги та управління в кризових ситуаціях Христос Стиліанідіс, щоб передати нову партію гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам на Сході України. Про це повідомляє «Дніпроград».

До Дніпропетровська двома літаками прибуде нова партія гуманітарної допомоги від ЄС. Вантаж включатиме в себе каністри для води, брезент посиленої міцності для невідкладних ремонтних робіт, термо-ковдри. Гумдопомогу направлять для розповсюдження у східні області України, що постраждали внаслідок конфлікту.

Також Єврокомісар відвідає координаційний центр переселенців «Допомога Дніпра», де людям роздадуть гуманітарну допомогу, придбані за кошти ЄС теплі куртки, термо-одяг та ковдри.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Павлограде представили мобильное приложение для помощи переселенцам
Днепровские юристы помогают переселенцам получить компенсацию за разрушенное жилье
На Днепропетровщине более тысячи семей-переселенцев получат ваучеры на покупки в супермаркете
22 июля в модульном городке для переселенцев в Днепре состоится масштабный концерт
Европейский инвестбанк профинансирует 16 проектов Днепропетровщины, направленных на помощь переселенцам