Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Ще одна дніпропетровська школа реалізувала проект з енергозбереження

12 лютого голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод відвідав середню загальноосвітню школу №26 Амур-Нижньодніпровського району. Навчальний заклад увійшов до п’ятірки переможців конкурсу «Енергозбереження задля майбутнього». Завдяки гранту Дніпропетровської обласної ради (бюджет проекту – 66 тис. грн). на першому поверсі в холі замінили старі вікна на енергозберігаючі, а перед центральним входом встановили тамбур. Ремонтні роботи знизили проникнення холодного повітря і температура в приміщенні підвищилася з 13 до 18 градусів.

«У школі не міняли вікна з часів її будівництва – з 1958 року. Тут займаються понад 600 учнів. І діти і педагоги мають працювати у комфортних умовах. Для цього ми і проводимо подібні конкурси. «Енергозбереження задля майбутнього» – це практична допомога в утепленні шкіл та економії енергії», – підкреслив голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод під час зустрічі з педагогічним колективом та учнями.

Нагадаємо, в 2014 році 5 навчальних закладів АНД-району стали переможцями пілотного конкурсу обласної ради «Енергозбереження задля майбутнього». На реалізацію проектів з енергозбереження на умовах співфінансування з обласного бюджету було виділено 350 тисяч гривень. У школах встановили енергозберігаючі вікна, утеплили фасади та провели інші енергозбережні заходи, які зробили приміщення теплішими та затишнішими.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Днепре стартовала Европейская неделя устойчивой энергии
В Каменском провели дни устойчивой энергии
На сайте ДнепрОГА появится интерактивная карта областных бюджетных учреждений, требующих термомодернизации
Днепропетровщина внедряет ЭСКО-энергосервис для утепления бюджетных учреждений — Валентин Резниченко
Днепропетровщина стала лидером по энергосбережению, — Юрий Голик