Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


ЗНО-2015: Для складання тестувань на Дніпропетровщині зареєструвалися вже понад 28,5 тис учасників

Статистичний показник Дніпропетровської області утримує лідерство у Всеукраїнському рейтингу вже 3 тиждень поспіль. Реєстраційна кампанія триває до 20 лютого. Наразі Дніпропетровський регіональним центром оцінювання якості освіти надруковано вже більше 18,5 тис сертифікатів. Про це повідомили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

Нагадаємо, що у цьому році замість тестових балів введено позначки «склав» або «не склав». Як саме планують визначати результати оцінювання можна дізнатися зі статті директора Українського центру оцінювання якості освіти Ігоря Лікарчука.

Серед інших нововведень поява «базового» та «поглибленого» рівнів складності у тестах з української мови і літератури та математики. Загалом список предметів ЗНО цьогоріч налічує 12 дисциплін. Для складання можна обрати не більше 4 предметів.

Вносити зміни до реєстраційних даних учасники основної сесії можуть до 6 березня. Зокрема, мова йде про корегування рівнів складності у тестуваннях з української мови та літератури. Корегувати інші відомості можна до 1 квітня.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання старує 24 квітня 2015 року. Додаткова сесія триватиме з 9 червня по 9 липня 2015 року.

Як повідомлялось раніше, абітурієнти із зони АТО, які бажають складати тестування на Дніпропетровщині, можуть зареєструватися до 20 квітня.

 

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Шестеро випускників шкіл Дніпропетровщини здобули максимальні результати ЗНО одразу з двох предметів
Результати громадського спостереження за ЗНО в Дніпропетровській області та новації вступної кампанії 2015
На Дніпропетровщині завершилось ЗНО-2015
Близько 11 тисяч абітурієнтів Дніпропетровщини складали ЗНО з історії України
Понад 10 тисяч абітурієнтів Дніпропетровщини склали ЗНО з математики