Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Делегація Представництва ЄС розповість у Дніпропетровську про відносини ЄС-Україна

12-13 березня 2015 року делегація Представництва ЄС в Україні відвідає Дніпропетровськ з офіційним візитом. В рамках візиту дипломати ЄС зустрінуться з представниками міської влади, обласної державної адміністрації, громадського сектору, журналістами, активістами Дніпропетровського інформаційного центру ЄС та євроклубів міста. Про це повідомляє «Громадський простір».

Також відбудеться круглий стіл-дискусія, під час якого дипломати ЄС та запрошені експерти розкажуть про нинішній стан відносин між ЄС та Україною, просування України на шляху євроінтеграції та про гуманітарну допомогу від ЄС для східних регіонів України.

12 березня 2015 року о 11.00 за адресою м. Дніпропетровськ, узвіз Калініна, буд. 1, конференц-зала готелю «Abri» відбудеться дискусія делегації Представництва ЄС з журналістами та громадськими активістами Дніпропетровщини. Зустріч буде присвячена питанням нинішнього етапу стосунків між ЄС та Україною. Учасники зможуть дізнатися про те, в який спосіб ЄС підтримує реформи та внутрішні перетворення України. Також експерти торкнуться питання гуманітарної допомоги постраждалим від війни на сході України, що надається Євросоюзом через свої партнерські організації, зокрема в Дніпропетровську та області.

На зустріч запрошуються журналісти, громадські організації, експерти, а також всі, кого цікавить задана тема і хто хоче дізнатись більше про підтримку ЄС України в різних сферах.

Усі охочі запрошуються на:

Що? Круглий стіл-дискусія про нинішній стан відносин між ЄС та Україною, просування України на шляху євроінтеграції та гуманітарну допомогу від ЄС для східних регіонів України

Коли? 12 березня 2015 року (четвер) з 11.00 до 12.30

Де? м. Дніпропетровськ, конференц-зала готелю «Abri», узвіз Калініна, буд. 1

Чому? Усі охочі отримають можливість: дізнатись про нинішній етап відносин між ЄС та Україною, взяти участь в обговоренні питань, пов’язаних з допомогою ЄС Україні, зокрема гуманітарною допомогою, дізнатись більше про інформаційну кампанію «Будуймо Європу в Україні», ознайомитися з довідковими публікаціями та інформаційними матеріалами на європейську тематику

Заплановані заходи в Дніпропетровську відбуваються в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів (публічних заходів, вуличних акцій, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС проводить в різних містах України. Мета кампанії – поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС у різних галузях.

За деталями щодо проведення акції звертайтесь до Ольги Гуртовенко, телефон +38(050)820-27-77, ogurtovenko@internews.ua.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Днепропетровщине два евроклуба победили в конкурсе Представительства ЕС
Інформаційні заходи у Дніпропетровську в рамках проекту Представництва ЄС «Будуймо Європу в Україні»
Валентин Резніченко: «Будь-які інвестиції в Дніпропетровщину будуть захищені на рівні держави»
Представництво ЄС в Україні готове розпочати нові освітні та розвиваючі проекти на Дніпропетровщині