Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Дніпропетровців закликають долучитися до акції «Година Землі»

28 березня о 20.30 в усьому світі стартує акція «Година Землі», під час якої люди вимкнуть світло на одну годину. Про це повідомили організатори заходу – Всесвітній фонд природи (WWF). Організатори заходу закликають мешканців усього світу на зазначений період вимкнути світло як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, цьогорічна кампанія робить наголос на необхідності та безумовній користі щоденних дій кожного громадянина, компаній та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів для подолання екологічних проблем. В Україні акцію підтримує Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України. У 2014 році до акції приєдналися понад 7 тисяч міст у 162 країнах світу. Зокрема в Україні до кампанії долучилися понад 55 міст та містечок, зазначають у Всесвітньому фонді природи.

Акція «Година Землі» була розпочата у 2007 році в Австралії з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Днепрооблэнерго выключит свет в поддержку акции «Час Земли»
Днепр примет участие во всемирной акции «Час Земли»
Накануне международной акции «Час Земли» в Днепродзержинске пройдут уникальные экологические акции