Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


«Фонд оборони країни» придбав матраци та подушки для військової частини, яка дислокується у Дніпропетровську

«Фонд оборони країни» на прохання ОК «Південь» придбав 500 матраців та 500 подушок для однієї з військових частин, котра дислокується у Дніпропетровську. Спальні приналежності будуть відправлені в зону АТО. Нові матраци та подушки отримають бійці, котрі прийдуть у військові підрозділи на ротацію, щоб замінити тих, хто відслужив вже цілий рік.

– Загалом «Фонд оборони країни» витратив на постільні приналежності (спальні мішки, ковдри, матраци, подушки) вже понад 4,5 млн. гривень, і це менше, ніж за рік існування благодійної організації, – заявив голова правління Фонду Павло Хазан. – Зараз, під час четвертої хвилі мобілізації, керівництво ЗСУ не встигає задовольняти потреби армії в елементарних речах, тому ми намагаємося допомогти. Заявки від командування ОК «Південь» надходять регулярно.

На придбання 500 матраців та 500 подушок Фонд використав понад 72 тис. гривень – це благодійні внески організацій і небайдужих громадян.  Збір коштів на потреби ЗСУ та добровольчих батальйонів триває постійно. Українська армія буде сильною лише за умови, якщо її  активно підтримуватиме свідоме суспільство.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Джерельна на передову: дніпропетровські учні передали в зону АТО 20 тис. літрів води
У лікарні ім. Мечникова відбудеться акція «Підтримай героя»
Молодий дніпропетровський вчений віддасть премію Кабміну на підтримку бійців АТО
В Днепропетровске начали производить современные прицельные комплексы для автоматов Калашникова
Дар’я Андрусенко-Якотюк: «Президент пообіцяв провести нараду волонтерів Дніпра»