Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На Дніпропетровщині більше половини ПДВ відшкодовується в автоматичному режимі

Протягом двох місяців нинішнього року дніпропетровським платникам відшкодовано з бюджету 101 млн. грн. податку на додану вартість, з яких 64,5 млн. грн. (63,9%) – грошовими коштами, а майже 36,5 млн. грн. (36,1%) підлягають відшкодуванню в рахунок їх майбутніх платежів. Про це повідомляє ГУ ДФС у Дніпропетровській області.

Загалом, за останні два роки сума податку на додану вартість, що відшкодовується в автоматичному режимі, збільшилась майже в 2 рази. В регіоні у 2013 році за січень — лютий «автоматом» відшкодовано ПДВ на суму 28,4 млн. грн., тоді як цього року ця сума складає вже 51,7 млн. грн.

«З початку року за допомогою автоматичного відшкодування бюджетну компенсацію своєчасно отримали двадцять платників Дніпропетровської області. Прагнення реального сектору економіки будувати стосунки з державою цивілізовано – з дотриманням визначених законом норм цілком зрозуміле: сумлінний бізнес зацікавлений у тому, щоб отримувати відшкодування з держбюджету якнайшвидше», — зазначив начальник ГУ ДФС у Дніпропетровській області Василь Андрухів.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Приняли. Что получат украинцы от бюджета 2021 года
В Украине планируют обложить налогом здания церквей, школ, детских садов и детдомов
В Днепре рассказали, какую сумму налогов будут высчитывать из зарплаты в 2020 году
Налоги и предпринимательство: оценки и ожидания украинцев
Рада хочет повысить налоги IT-шникам: готовы ли днепровские программисты платить больше?