Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На Дніпропетровщині створюється Єдиний центр ідентифікації тіл загиблих в АТО

Про це повідомив заступник голови – керівник апарату Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Корбан під час зустрічі з Послом, Надзвичайно уповноваженим Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина у справах України Йоганнесом Реґенбрехтом. Під час зустрічі вони також обговорили перспективи налагодження співпраці між Дніпропетровщиною та Німеччиною.

Цього року тіла всіх загиблих воїнів АТО поступають лише до Дніпропетровської області. З початку року на територію області було доставлено близько 350 тіл загиблих. Через це було прийнято рішення про створення на території регіону Єдиного центру ідентифікації тіл загиблих в АТО. З цією метою наразі закуповується дороговартісне обладнання, зокрема, генетичний аналізатор.

«Ми змушені взяти на себе цю функцію. У Дніпропетровську створюється єдиний в країні Центр ідентифікації тіл. По суті ДНК-експертизи тіл з усієї країни проводяться тут, у нас, на базі Дніпропетровської області. Ми купуємо обладнання, яке дозволить робити це в автоматичному режимі. Для того, щоб родичі вже не чекали і бачили відразу результат цього аналізу», — зазначив Геннадій Корбан.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині з робочим візитом перебував Посол, Надзвичайно уповноважений Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина у справах України Йоганнес Реґенбрехт. Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Геннадій Корбан обговорив з Послом Німеччини Йоганнесом Реґенбрехтом перспективи налагодження співпраці між Дніпропетровщиною та Німеччиною, зокрема в області економіки та культури.

 

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: