Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На Дніпропетровщині збільшився обсяг податкових надходжень

Стабільна економічна ситуація у Дніпропетровській області забезпечує досить високі податкові відрахування і наповнення бюджетів усіх рівнів. Так, у 2015 році обсяг податкових надходжень збільшився навіть з урахуванням поправки на падіння курсу гривні. Про це повідомила речник Дніпропетровської облдержадміністрації Олена Кальянова.

«Збільшення обсягів податкових надходжень пов’язано з тим, що від репресивних форм роботи з бізнесом облдержадміністрація вимагає переходити до співпраці. Зміна відносин вже принесла позитивні результати – підприємства і компанії збільшили обсяги декларованого прибутку, значно більше зарплат уже виплачується «в білу», – сказала Олена Кальянова.

Станом на 16 березня до бюджету області надійшло 8 млрд. гривень і майже 695 млн гривень податків і зборів. Це перевищує минулорічні показники (за аналогічний період) на 3,7 млрд. гривень.

Підприємства області до держбюджету перерахували 6,5 млрд. грн. Це майже в два рази більше, ніж у минулому році. До місцевих бюджетів з січня по березень надійшло на 38% більше – 2,2 млрд. гривень

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Місцеві бюджети Дніпропетровської області отримали майже 1 млрд. 880 млн. грн. плати за землю