Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На Дніпропетровщині з’являться ще близько 2 тисяч місць для переселенців

Дніпропетровська облдержадміністрація разом з представниками ЄС відібрала 15 приміщень, що не використовувалися. Ці будівлі за рахунок європейських грантів будуть обладнані в гуртожитки. Тож за 1-2 місяці планується створити близько 2 тисяч місць для проживання переселенців.

Про це розповіла речник облдержадміністрації Олена Кальянова під час щотижневого брифінгу.

Вона повідомила, що після того, як переселенці зможуть повернутися додому, ці будівлі будуть повернуті у відповідні сфери (медицині, житловому фонду тощо) і зможуть використовуватися для розміщення хворих, інвалідів або інших нужденних громадян.

Нагадаємо, обласна влада продовжує реалізовувати комплексні заходи з облаштування вимушених переселенців з Донбасу. На території області налагоджена робота з надання підтримки сім’ям переселенців. Протягом року і до сьогодні в області прийняли, розмістили і надали різну допомогу близько 90 тисячам осіб. Більш ніж 20 тисяч переселенців забезпечені тимчасовим житлом.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Павлограде открыли жилой дом для переселенцев
В Павлограде переселенцев загнали в угол повышением тарифов на коммунальные услуги
Дом для переселенцев реконструируют в Верхнеднепровске – Валентин Резниченко
В Днепре переселенцы собирают подписи за заселение их в общежития, отремонтированные за средства ЕС
В пяти громадах Днепропетровщины реконструируют жилье для переселенцев, — Валентин Резниченко