Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Начальника одного з управлінь Дніпропетровської облдержадміністрації звинувачують у службовій недбалості

Прокуратурою Петриківського району затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно начальника одного з управлінь Дніпропетровської обласної державної адміністрації за ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки). Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

Наприкінці 2013 року вказаний посадовець мав здійснювати технічний нагляд за капітальним ремонтом спортивної зали однієї зі шкіл у Петриківському районі та контролювати об’єми виконаних ремонтних робіт. Проте останній, неналежним чином виконуючи свої службові обов’язки, підписав акти приймання виконаних робіт не прибувши на об’єкт будівництва та не перевіривши фактичні обсяги виконаних робіт. Через це з державного бюджету підрядникові було зайве перераховано понад 150 тис. грн.

Довідково: санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Днепре чиновника горсовета будут судить за невыполненный ремонт школы
Чиновники Днепровского горсовета допустили халатность при проведении тендерных торгов
На Днепропетровщине директора КП будут судить за служебную халатность
На Днепропетровщине переселенцам незаконно выплачивали пособие
В Днепропетровске госисполнителей подозревают в халатности на 200 тыс. грн