Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Завтра у Кривому Розі відбудеться лекція-гра «Енергоефективний я: крокуємо в Європу»

11 березня 2015 року делегація Представництва ЄС відвідає Кривий Ріг з офіційним візитом. Про це повідомляє «Громадський простір».

В рамках візиту дипломати ЄС зустрінуться з представниками міської влади, журналістами, студентами, активістами євроклубів міста.

Також для усіх зацікавлених європейською тематикою громадян Представництво ЄС організує інтерактивну ігрову лекцію «Енергоефективний я: крокуємо в Європу». Учасники заходу дізнаються про найкращі європейські практики з підвищення енергоефективності та збереження екології з метою втілення і поширення цих ідей в Україні.

Під час лекції-гри учасники дізнаються, як можна завдяки нескладним щоденним діям покращити стан екології в своєму місті та регіоні; як відповідально ставитися до споживання енергії та що таке відновлювані джерела енергії. Також, впродовж заходу учасники зможуть навчитись виготовляти креативні та цікаві речі з переробних матеріалів і пластику.

До участі запрошуються студенти, учасники євроклубів Кривого Рогу, громадські активісти та всі, кому цікава тема збереження екології. Захід проходитиме на базі Євроклубу «Світ 95». Досвідом найкращих європейських практик збереження енергії та екології, використання альтернативних джерел енергії, поділяться експерти громадської організації «Екологічний клуб «Еремурус»».

Усі охочі запрошуються на:

Що? Лекцію-гру «Енергоефективний я: крокуємо в Європу»

Коли? 11 березня 2015 року (середа) з 11.30 до 13.00

Де? м. Кривий Ріг, вул. Косіора, 20А, гімназія № 95

Чому? Усі охочі отримають можливість:

дізнатись про шляхи збереження енергії та екології, зрозуміти, як ці питання на практиці реалізуються в Європі та що варто запозичити Україні в контексті енергоефективності;

змайструвати річ своїми руками з переробних матеріалів та дізнатись, яким чином можна зберігати екологію;

поспілкуватися з дипломатами ЄС та поставити запитання експертам, які займаються питаннями охорони довкілля та збереження енергії;

виграти пам’ятні призи від Представництва ЄС;

дізнатись більше про інформаційну кампанію «Будуймо Європу в Україні»;

ознайомитися з довідковими публікаціями та інформаційними матеріалами на європейську тематику;

Заплановані заходи в Кривому Розі відбуваються в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів (публічних заходів, вуличних акцій, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС проводить в різних містах України. Мета кампанії – поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС у різних галузях.

За деталями щодо проведення акції звертайтесь до Ольги Гуртовенко, телефон +38(050)820-27-77, ogurtovenko@internews.ua.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Днепре открыли региональный Офис евроинтеграции
Евроинтеграция Украины: динамика общественного мнения
Днепропетровщина стала первым регионом, где презентовали «Еврокарту» Украины
АНОНС: «Еврокарта Украины. Где в рейтинге европейской интеграции областей Днепропетровщина?»
На Днепропетровщине проведут информационные мероприятия от Представительства ЕС