Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На день здоров’я у торговельних центрах Дніпропетровська вимірюватимуть тиск та рівень глюкози

7 та 9 квітня до Всесвітнього дня здоров’я у торгівельних центрах Дніпропетровська можна буде безкоштовно виміряти артеріальний і внутрішньоочний тиск, рівень глюкози крові та масу тіла. Про це під час прес-конференції повідомила головний лікар міського центру здоров’я Дніпропетровської міської ради Алла Толчинська. За її словами акція проходитиме 7 квітня з 10.00 до 15.00 торгово-розважальному центрі «Мост-Сіті» та 9 квітня у той же час у торгово-розважальному центрі «Караван».

«Всесвітній день здоров’я покликаний вкотре нагадати містянам, що про своє здоров’я треба піклуватися. Цього року день здоров’я  проходитиме під девізом «Безпека харчових продуктів». Не дарма кажуть — ми те, що ми їмо. Неякісні продукти харчування можуть викликати як легкі отруєння, так і серйозні хвороби», — зазначила Алла Толчинська. Вона нагадала містянам основні правила харчування: зберігати готову їжу слід окремо від сирої, під час приготування страв, особливо із м’яса та риби, треба піддавати їх достатній термічній обробці, вживати у їжу слід лише якісні продукти.

Алла Толчинська закликала дніпропетровців раз на рік проходити диспансеризацію — робити флюорографію, аналіз крові та сечі. За словами лікаря, такі прості речі можуть підтримати здоров’я та навіть врятувати життя. Ще головний лікар міського центру здоров’я наголосила, що заняття спортом також позитивно впливає на самопочуття.

За словами начальника управління у справах молоді та спорту Руслана Буленка до Всесвітнього Дня здоров’я  у нашому місті відбудеться масштабна акція-фітнес марафон під назвою «Мир». «7 квітня о 15.00 на фестивальному причалі спортсмени разом з мешканцями міста проведуть 30-хвилинний фітнес марафон. Ми очікуємо близько 1 тисячі людей, закликаємо всіх долучитися до акції здоров’я», — сказав Руслан Буленок.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Днепропетровцев приглашают измерить давление, глюкозу и вес прямо в магазинах
В Днепропетровске пройдет ряд мероприятий к Всемирному дню здоровья