Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На Дніпропетровщині посадовці позашкільного навчального закладу привласнили майже 180 тисяч грн бюджетних коштів

Прокуратурою Саксаганського району м. Кривого Рогу затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно посадових осіб комунального позашкільного навчального закладу за привласнення бюджетних коштів та службове підроблення (ч.2 ст.191 та ч.1 ст.366 КК України). Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

Серед осіб, які обвинувачуються – директор, завгосп та ще п’ять працівників вказаного закладу. Вони, попередньо змовившись між собою, формально працевлаштовували знайомих громадян у заклад, а заробітну плату, яка нараховувалась за рахунок бюджетних коштів, привласнювали собі. Таким чином, ними було привласнено майже 180 000 гривень.

Довідково: санкціями вказаних статей передбачено покарання у вигляді обмеження волі на трок до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Днепропетровщине директор предприятия подозревается в присвоении бюджетных средств, выделенных на ремонт дорог
В Днепре за присвоение бюджетных средств судят директора предприятия
На Днепропетровщине будут судить предпринимателя за присвоение более 620 тыс. грн. бюджетных средств
В Днепре расследуется факт присвоения бюджетных средств на сумму свыше 12,5 млн. грн.
На Днепропетровщине директор предприятия присвоил 1,3 млн. грн. бюджетных средств на ремонте улиц