Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На ремонт дніпропетровських будинків у бюджеті передбачено понад 120 млн гривень

За 2014 рік у Дніпропетровську поточний ремонт виконаний у 427 житлових будинках, капітальний — у 161. Про це повідомили в управлінні житлового господарства Дніпропетровської міської ради.

Зокрема, у 123 житлових будинках відремонтовано крівлю, в 34 – сходові клітини, у 54 — санітарно-технічні системи, в 169 — відновлена робота ліфтів, у 66 будинках відремонтовано фасади, у 34 будинках виконано ремонт внутрішньобудинкових електромереж. Капітальний і поточний ремонт виконаний коштом міського бюджету на загальну суму понад 25 мільйонів гривень, зазначають в управлінні.

2015 року на капітальний і поточний ремонт житлових будинків у міському бюджеті передбачено понад 120 мільйонів гривень. Житлові будинки ремонтуються згідно титульних списків. Кошти розподіляються в першу чергу на ремонт покрівель, ліфтів, сантехсистем у підвалах будинків, додають в управлінні.

На обслуговуванні управління житлового господарства міської ради знаходиться 6 тисяч 114 житлових будинки, з них 3 тисячі 515 з центральним опаленням.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Днепре обсудили стратегический план развития ОСМД и ЖСК в городе
В Днепре приняли новую редакцию программы софинансирования ОСМД и ЖСК
В мэрии Днепра разрабатывают стратегический план развития ОСМД
С 1 мая днепряне будут платить абонплату за коммуналку и пеню за долги: что нужно знать
В Днепре появится еще одна программа поддержки ОСМД и ЖСК