Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Міноборони придбає на Дніпропетровщині 60 квартир для військових

Цього року Міністерство оборони України закуповуватиме квартири для військовослужбовців Збройних сил України на умовах пайової участі (інвестування в будівництво) та на вторинному ринку. У Дніпропетровській області планується придбати 60 квартир. До співпраці міністерство запрошує всіх мешканців області та забудовників, які бажають продати житло. Про це повідомили у департаменті взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту та оборонної роботи Дніпропетровської ОДА.

Житло Міноборони купуватиме на умовах конкурсу. Закупівля квартир на умовах пайової участі буде здійснюватися в будинку, документально підтверджений ступінь готовності якого на початок конкурсу складатиме не менше 70%. Закупівля на вторинному ринку буде проводитися якщо квартира повністю оздоблена та готова до заселення.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Риелторы Днепра определили плюсы и минусы законопроекта «О риелторской деятельности»
Горсовет Днепра добавил в перечень недвижимости для приватизации еще 21 объект
Мэрия Днепра расширила перечень недвижимости для приватизации
Днепрянам рассказали, как не попасть в руки мошенников при совершении сделок с недвижимостью
Днепровские эксперты объяснили, почему растут цены на недвижимость