Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На Дніпропетровщині понад 1,7 тисячі воїнів АТО надали заявки на отримання земельних ділянок

На Дніпропетровщині від воїнів АТО надійшло понад 1,7 тисячі заявок на отримання земельних ділянок. Найбільша їх кількість зафіксована у Дніпропетровському і Синельниківському районі, а також Дніпропетровську та Дніпродзержинську. Про це повідомили в департаменті агропромислового комплексу, розвитку сільських територій та ринкового середовища Дніпропетровської облдержадміністрації.

На сьогодні Головним управлінням Держземагенства у Дніпропетровській області та органами місцевого самоврядування надано дозволи на розробку проектів землеустрою щодо надання у власність 953 земельних ділянок площею 1146,3 га. З них 576 – це земельні ділянки площею 1103,1 га для ведення особистого селянського господарства, 21 ділянка площею 2,34 га для індивідуального садівництва та дачного будівництва, 356 земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на загальній площі 40,8575 га.

У рамках Програми земельних відносин і охорони земель у Дніпропетровські області на 2011-2018 роки Департаментом агропромислового комплексу, розвитку сільських територій та ринкового середовища Дніпропетровської облдержадміністрації здійснюються заходи щодо визначення виконавця робіт з розроблення проектів землеустрою. Наразі розроблено дорожню карту виконання робіт, проводиться підготовка до проведення відкритих торгів.

На даний момент Головним управлінням Держземагенства у Дніпропетровській області та органами місцевого самоврядування прийнято 41 рішення на затвердження документації з землеустрою та надання у власність 88 земельних ділянок учасникам АТО, а саме: на 37 земельних ділянок площею 62,7 га для ведення особистого селянського господарства, 51 ділянку площею 5,2 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Також надійшло 67 заяв щодо надання земельних ділянок сім’ям військовослужбовців та працівників правоохоронних органів, які загинули під час проведення антитерористичної операції. З них 60 отримали дозволи на розробку проектів землеустрою, а 21 людина затвердили документацію та отримали у приватну власність земельні ділянки.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Землю в Днепре стоимостью 5 млн. грн. вернули в коммунальную собственность
На Днепропетровщине 211 фермеров остались без земли?
Как и кто может получить земельный участок в Днепре?
Днепр готов предоставить земельные участки для строительства домов семейного типа
Дмитро Погрєбов розповів про інвентаризацію основних активів Дніпропетровська