Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Валентин Резніченко: «Влада не повинна регулювати діяльність громадських організацій»

Влада не повинна регулювати діяльність громадських організацій. Лише партнерські відносини дозволять громадськості та владі реалізувати соціально важливі та корисні проекти. Про це йшла мова під час зустрічі голови Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Резніченка з представниками 25 громадських організацій Дніпропетровська.

Спектр питань, які були озвучені на зустрічі, охоплював практично всі сфери життя — від якості доріг, безпеки громадського порядку до розвитку промисловості. Представники громадськості озвучили найбільш актуальні питання, які не вирішувалися протягом тривалого часу.

Це стосується якості доріг, зокрема, київського напрямку. Валентин Резніченко зазначив, що планується добудувати частину дороги – від Царичанки до Решетилівки. Наразі по цьому проекту доопрацьовується проектна документація. Як тільки вона буде завершена, розпочнуться роботи з відновлення дороги. Також, за словами голови облдержадміністрації, розглядається питання необхідності добудови з’їздів з Кайдацького мосту.

Цікавить активістів і процес надання людям субсидій. Валентин Резніченко зазначив, що в регіоні стартувала масштабна роз’яснювальна робота – це зовнішня реклама, радіо- та телевізійні ролики, тематичні передачі, листівки у транспорті та громадських місцях. Він також звернувся до громадськості з проханням інформувати на «гарячу лінію голови облдержадміністрації» про факти, якщо декларації та заяви на субсидії не надійшли до домівок жителів.

Також на прохання громадських діячів в області буде проведена колегія, присвячена захисту прав дітей.

Говорили і про розвиток промисловості. Як повідомив Валентин Резніченко, зараз облдержадміністрацією ведуться переговори з керівниками підприємств гірничо-металургійного комплексу про створення нових робочих місць.

Реформування потребує житлово-комунальне господарство. Для цього при департаменті ЖКГ та будівництва ОДА буде створена робоча група, до якої увійдуть представники громадськості.

Керівник області також наголосив, що проведення у школах «останніх дзвоників» та випускних буде супроводжуватися посиленою охороною громадського порядку. Крім того, щоб уникнути трагічних випадків, які періодично відбуваються на території недобудованого готелю «Парус», буде встановлено додаткове патрулювання в цьому районі.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Поздравление председателя Днепропетровской облгосадминистрации Валентина Резниченко с Новым годом и Рождеством Христовым
Президент назначил Валентина Резниченко председателем Днепропетровской ОГА
Кабмин согласовал кандидата на главу Днепропетровской ОГА
Президент уволил главу Днепропетровской ОГА
Привітання Валентина Резніченка з 8 Березня