Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Директор дніпропетровського підприємства опинився на лаві підсудних

Прокуратурою Красногвардійського району м. Дніпропетровська направлено до суду обвинувальний акт відносно директора одного з підприємств за ч. 1 ст. 175 КК України (безпідставна невиплата заробітної плати). Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

Встановлено, що директор одного з підприємств з грудня 2014 по лютий 2015 року не сплачував працівникам заробітну плату на загальну суму майже 600 тис. грн. У той самий час вказане підприємство продовжувало здійснювати господарську діяльність та отримувати обігові грошові кошти на розрахункові рахунки, які службова особа витрачала на закупівлю сировини, оплату податків, електроенергії, опалення, тощо.

Наразі заборгованість з виплати заробітної плати повністю погашена.

Довідково: санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Днепропетровщине работники одного из предприятий бастуют из-за невыплаты зарплаты
На Днепропетровщине осужденным не выплачивали зарплату
На Днепропетровщине осужденным безосновательно не выплачивали зарплату
На Днепропетровском трубном заводе — забастовка
На Дніпропетровщині службовці підприємства не виплатили працівникам 750 тис. грн. зарплати