Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Новим постачальником газу для всіх споживачів Дніпропетровської області є ТОВ «Дніпропетровськгаз збут»

З 1 липня 2015 року ПАТ «Дніпропетровськгаз» відповідно до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, № 1587 від 21 травня 2015 року анульовано дію ліцензії щодо надання послуг з газопостачання всім категоріям споживачів.

Для побутових споживачів, що проживають на території м. Дніпропетровськ та Дніпропетровської області, с. Темирівка Гуляйпольського району Запорізької області та с. Радянське Кобиляцького району Полтавської області гарантованим постачальником газу з 1 липня 2015 року згідно з рішення НКРЕКП №1588 від 21 травня 2015 р. призначено ТОВ «Дніпропетровськгаз збут».

У зв’язку зі зміною постачальника всім побутовим споживачам, які бажають надалі отримувати газ до своїх осель, необхідно укласти новий договір з ТОВ «Дніпропетровськгаз збут» про надання послуг з газопостачання.

Починаючи з 01 липня 2015 року, оплата послуг з газопостачання буде здійснюватися на окремі рахунки зі спеціальним режимом використання у державному банку — Дніпропетровське обласне управління АТ «Ощадбанк»:

№ 26032311483915/980 – для Дніпропетровської області;

№ 26031312483915/980 – для м. Дніпропетровськ;

№ 26030313483915/980 – для м. Кривий Ріг.

З метою уникнення розбіжностей в частині розрахунків за спожитий природний газ всім споживачам необхідно до 30 червня (включно) повідомити показання газового лічильника на кінець місяця через контакт-центр за номерами:

(056) 78-70-104 — для Дніпропетровської області;

(056) 78-78-104 — для м. Дніпропетровськ;

(056) 46-26-104 — для м. Кривий Ріг,

чи зателефонувавши до абонентського відділу за місцем проживання.

Також важливо провести розрахунки за фактично спожитий до 30 червня 2015 року природний газ з попередніми постачальниками природного газу ПАТ «Дніпропетровськгаз», ПАТ «Дніпрогаз» та ПАТ «Криворіжгаз».

10 комментариев

  1. Каролина:

    А где же ответ газовой службы на мой запрос? …хотя ответ уже пришёл через муниципальную карту…((( цену моего долга увеличили до 180 гр. БРАВО !

  2. Каролина:

    Слушайте! Вы что там с ума посходили! Я отношусь к категории «дети войны», я аккуратный плательщик использования газа, у меня есть и субсидия…и вдруг мне прислали ДОЛГ 81,12 гр!!!!!!!!! за что?! я живу одна, у меня ТОЛЬКО газовая плита в 4 конфорки, всё остальное на электричестве. По вашим же расчётам я должна платить в месяц — 16.17гр, а по субсидии вообще 2,01гр
    Я же ежемесячно, включая и оплату за январь 2016 г. платила 8,38гр.

    Сколько я должна платить в месяц и почему от вас я никогда не получаю извещений об оплате?

  3. Ольга Лемчук:

    Мы отримали повідомлення що до приєднання до умов договору постачання прирородного газу побудовим споживачам.Що це означає???Будь які дії спрямовані на тиск населення ми будемо оскаржувати в суді.!!! Ви вже дістали. Від вас нічого позитивного вже декілька років. Схаменіться люди.

  4. Ирина:

    добрий день! підскажіть чому в муніціпальній карті один розрахунковий рахунок, а квитанцію принесли вперше за 3 роки зовсім інший, та існує заборгованість, Ви не відповідаєте на телефонні дзвінки. Шановні Ви хочете, щоб люди сплачували, а самі ховаєтесь від людей, чекаю відповіді

  5. Елена:

    Существует ли сайт, по которому можно увидеть состояние своего лицевого счета, т.е. сколько начислено, оплачено, сумма задолженности или переплаты

  6. Евгений:

    Откуда берутся суммы для начислений? показания передаю по электронной почте на сайте новакома на сайте для внесения показаний счетчика при оплате улуг. Понимаю так — сумма идет исключительно с потолка в надежде авось прокатит

  7. Виталий:

    1.Существует ли сайт, на котором можно произвести сверку взаиморасчетов за потребленный газ (как это например выполнено в Днепроблэнерго).
    2.Как осуществить предварительную запись на прием, по заключению договора на поставку газа (+/- 15 минут) так как подавляющее большинство потребителей не имеет возможности днями простаивать в очереди.
    3.Информация о платежах в Приват24 не обновляется — почему?

  8. Юлия:

    Существует ли сайт, по которому можно увидеть состояние своего лицевого счета, т.е. сколько начислено, оплачено, сумма задолженности или переплаты

  9. Серый:

    Все хорошо. Но где можно передать данные счетчиков, где можно отслеживать оплаты газа?
    Вопрос не праздный, поскольку я, например, плачу за газ регулярно! Раньше я передавал данные счетчиков определенному сотруднику, а сейчас не знаю, кому.
    Раньше у меня не было проблем с оплатами, а сейчас накопился непонятный долг!!
    Подскажите, пожалуйста, как зарегистрироваться (где, по какому электронному адресу)типа в личном кабинете, как это сделано по электроэнергии и водоснабжению…

  10. ааа:

    Да, только у ТОВ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ ЗБУТ» ЄДРПОУ 39572642, а в Постанове НКРЕ лицензию выдали несуществующему предприятию с кодом ЄДРПОУ 39572264. («ПОСТАНОВА
    от 21.05.2015 № 1588…. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом терміном дії з 01.07.2015 по 30.06.2020:
    ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ ЗБУТ» (код ЄДРПОУ 39572264, м. Дніпропетровськ, вул. Шевченка, буд. 2) на території м. Дніпропетровськ та Дніпропетровської області, с. Темирівка Гуляйпольського району Запорізької області та с. Радянське Кобиляцького району Полтавської області;….»)
    Так, что они саме ещё не в курсе, что лицензии в Днепропетровской обл. с 1.07.2015 не будет ни у кого. :)

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Дніпропетровськгаз Збут позбавляє можливості вибору умов надання послуг з газопостачання, — АМКУ
Жители Днепропетровщины задолжали за газ более 400 млн грн
Новый типовой договор с «Днепропетровскгаз Сбытом»: документы отправят по почте
Споживачі природного газу Дніпропетровщини у січні отримають Заяву-приєднання до умов договору постачання газу
Днепропетровцам придется переподписать договоры на поставку газа