Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Дніпропетровську комунальники переплатили за благоустрій

Управління ЖКГ Кіровської районної у м. Дніпропетровську ради зайво сплатило підрядникам 410 тис. грн.

Порушення, що призвели до втрат фінансових ресурсів на суму 410 тис. грн, виявили фахівці Держфінінспекції в Дніпропетровській області під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності Управління житлово-комунального господарства Кіровської районної у м. Дніпропетровську ради. Контрольний захід охопив період із 01.10.2010 по 31.12.2014.

Зокрема, підрядні організації ТОВ «Магістраль», ТОВ «Торонадо Л.Т.-Сервіс», ПВТФ «Северск», ТОВ «Українсько-польське підприємство з іноземними інвестиціями «УПС» завищили обсяг і вартість виконаних робіт та послуг із благоустрою (послуг із санітарного оброблення міста, з утримання парків та скверів), через що посадові особи управління зайво сплатили їм 410 тис. грн.

Підрядники безпідставно збільшили вартість транспортних і заготівельно-складських послуг, вартість і час роботи з очищення урн, обсяги робіт із поточного ремонту пам’ятника, а також не підтвердили первинними документами виконання робіт з утилізації сміття.

За недотримання законодавства з фінансових питань на 2 посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення, а до управління застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.

Матеріали ревізії передано до Дніпропетровського міського управління МВС України в Дніпропетровській області.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Днепре владельцы гаражей должны покрасить их в единый, «абсолютно нейтральный» цвет — мэрия
Новые правила благоустройства Днепра: город станет более удобным для маломобильных групп населения
В Днепре владельцев гаражей призвали следить за их внешним видом
Единые требования и европейский стиль: В Днепре утвердили обновленные правила благоустройства территории города
Как в Днепре борются с рекламой наркотиков на фасадах зданий