Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Дніпропетровську з початку року усиновлено 25 дітей-сиріт

У Дніпропетровську з початку року усиновлено 25 дітей-сиріт, із них 22 — громадянами України, троє – іноземцями. Про це повідомили в управлінні-службі у справах дітей Дніпропетровської міської ради. За цей же період без піклування батьків залишилися 123 дитини. З них 61 дитину органи опіки та піклування районних у місті рад влаштували під опіку та піклування в сім’ї, 16 дітей тепер будуть виховуватись у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, 4 дітей усиновлено, двох повернуто батькам. Ще 9 дітей тимчасово влаштовані до сімей, у яких вони згодом будуть перебувати під опікою.

Також з початку року у місті було створено 5 прийомних сімей, до яких влаштовано 8 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 7 кандидатів на створення таких сімей пройшли навчання в обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і наразі підбирають дітей. Зараз у Дніпропетровську 82 прийомні родини, де виховується 114 дітей та 12 будинків сімейного типу, де живуть 85 дітей, зазначають в управлінні-службі.

На сьогодні у Дніпропетровську на обліку перебуває 1 тисяча 712 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, із них: 1 тисяча 550 дитини виховуються під опікою в сім’ях, в прийомних родинах та у дитячих будинках сімейного типу, додають в управлінні-службі.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В 2019 году в Днепропетровской области усыновили почти 60 детей — Валентин Резниченко
С начала 2019-го уже семь детей-сирот из Днепропетровщины нашли новые семьи — Валентин Резниченко
В 2018 году на Днепропетровщине усыновили 157 детей — Валентин Резниченко
Уже 111 сирот Днепропетровщины нашли новые семьи в 2018-м — Валентин Резниченко
С начала 2018-го усыновили уже более 90 детей Днепропетровщины – Валентин Резниченко