Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Дніпропетровську затримано лікаря, який за гроші допомагав ухилитися від призову

Завідувач одного з відділень міської лікарні надавав фіктивні довідки особам, які підлягали призову чи мобілізації, для звільнення від призову на строкову військову службу до Збройних Сил України за станом здоров’я. У лікаря вилучено 6 тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження.

17 червня, працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України в Дніпропетровській області затримали завідувача одного з відділень Дніпропетровської міської лікарні в момент одержання ним неправомірної вигоди в сумі 6 тисяч гривень. Гроші від громадянина призначалися за внесення фіктивного діагнозу до лікарняного листа. Це мало унеможливити проходження молодим чоловіком військової служби у Збройних Силах України, а відтак – і його участь в антитерористичній операції.

Раніше за даним фактом районною прокуратурою міста Дніпропетровська відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Зараз вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу правопорушнику та повідомлення йому про підозру.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Днепре полиция разоблачила во взяточничестве и.о. руководителя одного из отделов Самарского райсовета
На Днепропетровщине работника полиции разоблачили на получении неправомерной выгоды
В ОТГ на Днепропетровщине руководителя отдела задержали на взятке
Оперуполномоченного из Днепра задержали за получение неправомерной выгоды
На Днепропетровщине полицейского разоблачили на получении неправомерной выгоды