Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Угорщина надаватиме експертну підтримку розвитку малого та середнього бізнесу Дніпропетровщини

Угорщина вважає Дніпропетровську область перспективною і висловила готовність впроваджувати різні технології та реформи. Про це йшла мова під час зустрічі посла Угорщини в Україні Ерно Кешкеня з заступником голови облдержадміністрації Олегом Кужманом, головою облради Євгеном Удодом і президентом Дніпропетровської торгово-промислової палати Віталієм Жмуренко.

Зокрема, мова йде про експертну підтримку угорської сторони у розвитку малого та середнього бізнесу, допомогу з сертифікацією регіональної продукції для виходу на європейський ринок, виділення коштів для навчання українських спеціалістів з різних галузей виробництва на угорських підприємствах та переймання їх досвіду.

«Область зацікавлена у поглибленні співпраці з Угорщиною. Регіон готовий до реалізації взаємовигідних проектів. Крім того, дніпропетровські підприємства готові освоювати європейський ринок продукції, ставати конкурентоспроможними. І той досвід, яким ділитиметься Угорщина, принесе вигідні результати обом сторонам співпраці», — сказав Олег Кужман.

Посол Угорщини Ерно Кешкень також передав вантаж гуманітарної допомоги благодійному фонду “Допомога Дніпра”, який і буде займатися його розподілом серед переселенців регіону. Загальна вартість вантажу — майже 500 тис. грн. Допомогу у вигляді гігієнічних та продуктових наборів отримають близько 380 родин переселенців.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Качество аналитики и данных в Украине: возможности сотрудничества между аналитическими центрами и властью
Мэр Днепра и поселковый председатель Слобожанского подписали договор о совместной работе
Новые рабочие места и развитие машиностроения: Немецкие бизнесмены рассматривают возможность инвестирования в Днепр
В Днепре планируют открыть Почетное консульство Латвии
В Днепре ожидается культурный десант «Львовской блогосферы»