Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Новостворений Університет митної справи та фінансів у Дніпропетровську випустив перших студентів

У новоствореному Університеті митної справи та фінансів – перший випускний. Виш закінчили 250 спеціалістів і магістрів різних спеціальностей. Раніше всі вони навчалися на 5-ому курсі Академії митної служби України. Про це повідомили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

Отримати дипломи випускники вишу зможуть вже найближчим часом.

Наразі в Університеті митної справи та фінансів працюють 3 факультети – юридичний, економіки і менеджменту, інформаційних та транспортних систем і технологій. Тут студенти опановують 7 спеціальностей. Серед них «Міжнародна економіка», «Фінанси і кредит», «Облік і аудит», «Менеджмент», «Комп’ютерні науки», «Транспортні технології» і «Правознавство».

У червні Академія митної служби України увійшла до складу Дніпропетровського університету митної справи та фінансів.

Дніпропетровська державна фінансова академія, яка також мала стати частиною нового вишу, наразі чекає від Кабміну погодження виходу зі складу Університету митної справи та фінансів.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Два вуза, три колледжа и техникум. В Кривом Роге из нескольких заведений создают новый государственный вуз
Один из ВУЗов Днепра успешно реализует антикоррупционный проект «Электронный деканат»
ДНУЖТ им. академика Лазаряна готовит для абитуриентов 10 новых специальностей
Еще в одном вузе Днепра из-за отсутствия отопления отменили занятия